Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Hrana pisici adulte cu somon 14 kg - Club 4 Paws

0 stars: 0.00 din 0 pareri

238 lei Lei
Cod produs
9540
Out Of stock
Descriere
Hrana Pisici Adulte cu Somon 14kg - Club 4 Paws - hrana premium uscata contine, in primul rand in compozitie, ingrediente din carne si peste (27%). Granulele crocante din carne de somon sunt excelente pentru pisicile adulte. Complexul de acizi grasi nesaturati Omega 3 + Omega 6 mentine pielea sanatoasa si blana stralucitoare. Hrana este imbogatita cu Integramix pentru sustinerea generala a sanatatii si imunitatii animalului de companie.

Din Nord: gherghinul uscat - ajuta la normalizarea tensiunii arteriale, faciliteaza imbunatatirea functionarii inimii.

Din Sud: banane uscate - contin hidratI de carbon (glucide), care sunt usor asimilatI sI celuloza, care faciliteaza imbunatatirea digestiei sI sunt o sursa buna de energie, au un continut crescut de potasiu.

Din Est: ghimbir uscat - influenteaza pozitiv asupra activitatii sistemului digestiv sI ajuta la mentinerea imunitatii.

Din Vest: rosii uscate - contin acizi organici, vitamine ale grupei b, un avantaj a rosiilor este continutul crescut de colina, care ajuta la normalizarea functiei ficatului.

A se pastra la loc uscat, racoros, ferit de soare. Hrana trebuie introdusa treptat in alimentatia animalelor (cel putin in primele 5 zile). Asigurati animalului acces permanent la apa potabila curata. Normele individuale de hranire pot varia in functie de varsta, rasa, nivelul de activitate si habitat al animalului.

Hrana Pisici Adulte cu Somon 14kg - Club 4 Paws - alege cea mai buna hrana pentru pisica ta!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura