Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Hrana uscata caini adulti talie mica miel&orez 14 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

252 lei Lei
Cod produs
9466
Out Of stock
Descriere
Caini Adulti Talie Mica Miel&Orez 14kg - Club 4 Paws - hrana premium uscata echilibrata pentru caini adulti de rase mici (pana la 10 kg). Contine o formula hipoalergenica pe baza de miel si orez, eliminand la maxim factorii care provoaca reactii alergice.

Hrana nu contine porumb, grau, coloranti si arome artificiale si, prin urmare, este ideala pentru cainii de toate rasele de la varsta de 1 an cu predispozitie la alergii. Hrana este imbogatita cu Omega 3 + Omega 6 pentru o piele sanatoasa si blana stralucitoare, precum si Integramix pentru sustinerea generala a sanatatii animalului dumneavoastra de companie.

Hrana este profilactica, NU curativa! Proprietarii de animale cu nevoi speciale sunt sfatuiti sa consulte un medic veterinar! Din Nord: gherghinul uscat - ajuta la normalizarea tensiunii arteriale, faciliteaza imbunatatirea functionarii inimii.

Din Sud: banane uscate - contin hidratI de carbon (glucide), care sunt usor asimilatI sI celuloza, care faciliteaza imbunatatirea digestiei sI sunt o sursa buna de energie, au un continut crescut de potasiu.

Din Est: ghimbir uscat - influenteaza pozitiv asupra activitatii sistemului digestiv sI ajuta la mentinerea imunitatii.

Din Vest: rosii uscate - contin acizi organici, vitamine ale grupei b, un avantaj a rosiilor este continutul crescut de colina, care ajuta la normalizarea functiei ficatului.

Caini Adulti Talie Mica Miel&Orez 14kg - Club 4 Paws - alege cea mai buna hrana pentru cainele tau!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura