Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Hrana uscata Caini adulti talie mare 14kg - Club 4 Paws

0 stars: 0.00 din 0 pareri

196 lei Lei
Cod produs
9343
Out Of stock
Descriere
Caini Adulti Talie Mare 14kg - Club 4 Paws - hrana premium echilibrata pentru caini adulti de rase mari de la 26 kg pana la 90 kg. Hrana premium uscata contine, in primul rand in compozitie, ingrediente din carne, condroitina si glucozamina pentru articulatii sanatoase la caini de rasa mare. Hrana este imbogatita cu Omega 3 + Omega 6 pentru o piele sanatoasa si blana stralucitoare, precum si INTEGRAMIX pentru sustinerea generala a sanatatii animalului dumneavoastra de companie.

Din Nord: maghiran uscat - ajuta la normalizarea tensiunii arteriale, faciliteaza crearea functiei inimii.

Din Sud: banane uscate - contin carbohidrati (carbohidrati), care sunt celuloza usor asimilabile, care faciliteaza si creeaza digestia si sunt o buna sursa de energie, au un continut crescut de potasiu.

Din Est: ghimbir uscat - are o influenta pozitiva asupra activitatii sistemului digestiv si ajuta la mentinerea imunitatii.

Din Vest: rosii uscate - contin acizi organici, vitamine din grupa b, un avantaj al rosiilor este continutul crescut de colina, care ajuta la normalizarea functiei hepatice si faciliteaza crearea sintezei bilei.

Caini Adulti Talie Mare 14kg - Club 4 Paws - alege cea mai buna hrana pentru cainele tau!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura