Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Hrana pisici adulte Urinary Health 14 kg - Club 4 Paws

0 stars: 0.00 din 0 pareri

238 lei Lei
Cod produs
9631
Out Of stock
Descriere
Hrana Pisici Adulte Urinary Health 14kg - Club 4 Paws - mentinerea sanatatii tractului urinar

Hrana uscata premium este destinata pisicilor adulte predispuse la boli ale tractului urinar. Complexul echilibrat de Ca, P si Mg asigura prevenirea urolitiazei datorita reducerii cristalelor de sare in urina. Hrana contine 22% carne de pui, care are un coeficient ridicat de digestibilitate. Complexul de acizi grasi nesaturati Omega 3 + Omega 6 mentine pielea sanatoasa si blana stralucitoare. Hrana este imbogatita cu INTEGRAMIX pentru sustinerea generala a sanatatii si imunitatii animalului de companie.

Din Nord: gherghinul uscat - ajuta la normalizarea tensiunii arteriale, faciliteaza imbunatatirea functionarii inimii.

Din Sud: banane uscate - contin hidratI de carbon (glucide), care sunt usor asimilatI sI celuloza, care faciliteaza imbunatatirea digestiei sI sunt o sursa buna de energie, au un continut crescut de potasiu.

Din Est: ghimbir uscat - influenteaza pozitiv asupra activitatii sistemului digestiv sI ajuta la mentinerea imunitatii.

Din Vest: rosii uscate - contin acizi organici, vitamine ale grupei b, un avantaj a rosiilor este continutul crescut de colina, care ajuta la normalizarea functiei ficatului.

A se pastra la loc uscat, racoros, ferit de soare. Hrana trebuie introdusa treptat in alimentatia animalelor (cel putin in primele 5 zile). Asigurati animalului acces permanent la apa potabila curata. Normele individuale de hranire pot varia in functie de varsta, rasa, nivelul de activitate al animalului.

Hrana Pisici Adulte Urinary Health 14kg - Club 4 Paws - alege cea mai buna hrana pentru pisica ta!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura