Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Hrana pisici Hairball Control 14 kg - Club 4 Paws

0 stars: 0.00 din 0 pareri

238 lei Lei
Cod produs
9570
Out Of stock
Descriere
Hrana Pisici Hairball Control 14kg - Club 4 Paws are efect de indepartare a ghemotoacelor de blana din tractul digestiv.

Hrana uscata premium contine fibre insolubile (celuloza microcristalina), care indeparteaza ghemotoacele de par din tractul digestiv . Hrana contine carne de pui -24%, care este usor digerabila. Complexul de acizi grasI nesaturatI omega 3 + omega 6 mentin pielea sanatoasa sI blana stralucitoare. Hrana este imbogatita cu formula Integramix care sustine sanatatea generala sI imunitatea animalului de companie

DIN NORD: gherghinul uscat - ajuta la normalizarea tensiunii arteriale, faciliteaza imbunatatirea functionarii inimii.

DIN SUD: banane uscate - contin hidrati de carbon (glucide), care sunt usor asimilati si celuloza, care faciliteaza imbunatatirea digestiei si sunt o sursa buna de energie, au un continut crescut de potasiu.

DIN EST: ghimbir uscat - influenteaza pozitiv asupra activitatii sistemului digestiv si ajuta la mentinerea imunitatii.

DIN VEST: rosii uscate - contin acizi organici, vitamine ale grupei b, un avantaj a rosiilor este continutul crescut de colina, care ajuta la normalizarea functiei ficatului.

A se pastra la loc uscat, racoros, ferit de soare. Hrana trebuie introdusa treptat in alimentatia animalelor (cel putin in primele 5 zile). Asigurati animalului acces permanent la apa potabila curata. Normele individuale de hranire pot varia in functie de varsta, rasa, nivelul de activitate al animalului.

Hrana Pisici Hairball Control 14kg - Club 4 Paws - alege cea mai buna hrana pentru pisica ta!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura